Politica de confidenţialitate

Notificare și informare cu privire la preluarea datelor cu caracter personal!

O dată cu noua legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, scopul prezentului document este informarea specifică și lipsită de ambiguitate cu privire la scopurile prelucrării, temeiul juridic al prelucrării, durata prelucrării, destinația datelor cu caracter personal colectate, modalitățile de exercitare a drepturilor individuale precum și informații legate de scopul secundar al procesării, dacă datele vor fi prelucrate într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate de către operatorii asociați.

Este important să acorzi atenție acestei informări astfel încât să cunoaști toate aspectele expuse în conținutul acesteia.

Prezentul document defineste politica THEWOMAN SHOP de protectie a confidentialitatii datelor pe site-ul web www.thewoman.shop

Scopul nostru, în ceea ce privește vizita ta pe site-ul www.thewoman.shop, este unul comercial de achizitionare de produse cosmetice, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare folosim aceste date pentru unicul scop de a te informa si a-ti pune la dispozitie intr-un cadru online detalii despre produsele cosmetice din stoc.

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Iată tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de email pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la serviciile și produsele noastre.

Prenumele și numele pentru a personaliza email-urile și voucherele oferite. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați. De asemenea, datele pot fi folosite pentru a încheia contractul de furnizare daca este cazul.

Numărul de telefon pentru a te putea contacta rapid, în scopul transmiterii detaliilor logistice sau pentru a te informa cu privire la modificările de ultim moment pentru comanda ta.

Datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal), le folosim pentru a livra comanda și emite factura aferentă.

TEMEIURILE JURIDICE

Colectarea și procesarea datelor personale în scopurile menționate mai sus se bazează pe:

Consimțământ;

Obligația legală;

Încheierea (inclusiv etapele premergătoare încheierii unui contract), executarea, administrarea unui contract;

Interesul legitim al operatorilor asociați.

Entitățile care au acces la datele de mai sus sunt furnizorii și partenerii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre produse, produse noi din anumite game, noutati in domeniu etc.

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;

Prin trimiterea unui email către noi în care să soliciți dezabonarea. Ai aici la îndemână adresa de email a persoanei care se va ocupa de cererea ta (office@thewoman.shop).

În oricare dintre cele două situații ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal:

 Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;

 Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;

 Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;

 Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;

 Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;

 Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;

 Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

 Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții.

Pentru orice întrebare despre modul în care datele persoanelor vizate sunt utilizate sau dacă sunt necesare orice lămuriri suplimentare în legătură cu orice aspect ce ține de prelucrarea datelor, acestea se pot adresa responsabilului cu protecția datelor din cadrul companiei prin email: office@thewoman.shop

1. ACCESAREA SITE-ULUI THEWOMAN.SHOP

Accesarea SITE-ului THEWOMAN.SHOP implică acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate de compania SC THE WOMAN STORE SRL. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoţiile reţelei de magazine THEWOMAN.SHOP sau despre orice alte promoţii sau activităţi desfăşurate de THEWOMAN.SHOP prin orice mijloace de comunicare (poştă, e-mail, telefon, SMS etc.). SC THE WOMAN STORE SRL este unicul deţinător al informaţiilor colectate de pe acest site. SC THE WOMAN STORE SRL se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi prin vânzare, dezvăluire parţială, sau închiriere. Singurele excepţii de la această regulă o constituie operatorul de marketing direct care efectuează diverse acţiuni specifice agreate de THEWOMANSHOP, în baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) şi a unui contract, ambele validate de catre Dep. Juridic, precum şi instituţiile financiare implicate în furnizarea serviciului de aplicare pentru obţinerea unei soluţii de finanţare.

2. COLECTAREA DATELOR

Colectarea datelor se face prin diverse modalităţi şi instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicaţia de gestiune a newsletterului, prin salvarea în baze de date a diverse formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.

3. ACCES RESTRICŢIONAT ŞI (DEZ)ABONARE

Acces restricţionat şi (dez)abonare - există zone în site care necesită înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi newsletter). În cazul newsletterului, fiecare ediţie/alertă conţine şi modalitatea de dezabonare; odată accesată această opţiune, dezabonarea se aplică imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. În funcţie de tipul de înregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicaţie formular online de creditare), utilizatorului îi pot fi solicitate date precum: nume, prenume, e-mail, adresă, CNP, companie etc. Aceste date sunt folosite pentru identificarea, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor înscrise în formularul online de creditare.

4. COOKIE-URI

Site-ul THEWOMAN.SHOP foloseşte cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hard disk-ul utilizatorului, conţinând informaţii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permiţând memorarea unor opţiuni de navigare în site precum limba în care se afişează site-ul, tip de filtre care se aplică la afişarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator şi a parolei pentru un acces rapid la conţinutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site sau de citire a conţinutului acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza şi segmenta interesele utilizatorilor faţă de anumite zone sau aplicaţii ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătăţirea experinţei de navigare, introducerea unui conţinut relevant pentru utilizator etc. Unii dintre partenerii noştri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (ex: cei care îşi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces şi nici nu putem controla aceste cookie-uri.

5. LINK-URI

Acest site conţine link-uri către alte site-uri. SC THE WOMAN STORE SRL nu este responsabil de politica de confidenţialitate practicată de aceştia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali şi a celorlalte informaţii referitoare la colectarea informaţiilor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplică doar în cazul informaţiilor colectate pe acest site.

6. NOTIFICĂRI ŞI ACŢIUNI PRIVIND INFORMAŢIILE DESPRE UTILIZATORI

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată şi semnată, expediată pe adresa office@thewoman.shop, SC THE WOMAN STORE se obligă:

  • a) să confirme solicitanţilor, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
  • b) să rectifice, actualizeze, blocheze, şteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii Nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date;
  • c) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

7. COMUNICAREA MODIFICĂRILOR

Dacă informaţiile de identificare ale unui utilizator se schimbă (ca de exemplu codul poştal), sau dacă un utilizator doreşte să renunţe la serviciile noastre, vom avea grijă sa corectăm, actualizăm sau să eliminăm acele date personale care ne-au fost încredinţate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul unui e-mail trimis la adresa office@thewoman.shop

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicată către utilizatori prin e-mail, astfel încât aceştia să fie permanent informaţi cu privire la informaţiile pe care le colectăm, cum le utilizăm şi în ce circumstanţe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informaţiilor în alte scopuri. Vom utiliza informaţiile în concordanţă cu politica sub care au fost culese informaţiile.

9. Securitate

Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării informaţiilor personale ale utilizatorilor nostri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informaţiile vor fi protejate atât offline cât şi online. Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacăt, poziţionat în partea de jos a ferestrei de browser Microsoft Internet Explorer.

Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidenţialitate", utilizatorii îşi asumă în totalitate eventualele riscuri.

SC THE WOMAN STORE SRL se obligă